Termeni și condiții

Informaţii:

S.C. Adrana International S.R.L.

          RO16840934

          J23/2410/2014

          Capital social 7200 RON

          RO88 BACX 0000 0045 6230 1001

          Unicredit Ţiriac Bank 

          Adresa: Complex Expo Market Doraly, Pavilion Z, stand 85, com. Afumaţi, şos.   

                                 Bucureşti-Urziceni nr.16, judeţ Ilfov, cod postal 077010

          Program: L-V : 09.00 - 17.00

 

Toate produsele comercializate de controleazacasa.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului.

Livrarea şi plata produselor

 

Produsele comandate se livrează în toată ţara, utilizând modalitatea de plată şi termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Plata se face ori prin transfer bancar ori ramburs la curier( FAN CURIER). În cazul plăţii prin transfer bancar livrarea se face doar după intrarea banilor în contul nostru.

Comenzile cu valoarea totală mai mare de 500 RON (tva inclus) beneficiază de livrare gratuită. Pentru comenzile cu valoarea totală mai mică de 500 RON (tva inclus) şi care au mod de livrare prin curier se va aplica un cost de transport în valoare de 26.66 ron (tva inclus). In cazul stornării comenzilor , costul de transport nu se stornează.

Pick+Up & Return

Produsele achizitionate la distanţă se pot returna conform O.G.130/2000.

Consumatorul poate să renunţe la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului printr-o notificare scrisă adresată S.C. Adrana International S.R.L.

Clientul va suporta cheltuiala cu returnarea produselor  şi se va face  în termen de 5 zile lucrătoare de la denunţarea contractului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. S.C. Adrana International S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii în maxim 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc.

 Incheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale şi nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.

Returnarea produselor se poate face la pct. de lucru al S.C. Adrana International S.R.L. din Complexul Expo Market Doraly , Pavilion Z, stand 85, de luni până vineri, între orele 12.00-14.00.

Garanţia produselor

Termenul de garanţie al tuturor produselor care se comercializează pe site-ul controlhome.ro este de 12 luni.

Condiţiile de garanţie se asigură în conformitate cu prevederile OG 21/92 şi HG 394/95, cu modificările ulterioare. Produsul respectă cerinţele esenţiale de securitate şi cerinţele de protecţie specificate în Certificatele de conformitate ale producătorilor.

La solicitarea acordării garanţiei pentru un produs comercializat de noi va fi necesar să îl returnati cu TOATE accesoriile cu care s-a livrat produsul precum şi cu ambalajul original. De asemenea produsul trebuie însoţit de factura fiscală şi certificatul de garanţie în original, fără de care suntem în imposibilitate de a asigura garanţia. Se va refuza recepţia în vederea asigurării garanţiei pentru acele produse care nu vor avea etichetele sau sigiliile de garanţie intacte.

Reparaţiile efectuate de către persoane neautorizate duc la pierderea garanţiei. Producătorul şi vânzătorul sunt exoneraţi de obligaţiile lor privind garanţia, dacă defectarea s-a produs din cauza nerespectării de către consumator a instrucţiunilor de instalare, punere în funcţiune, utilizare, întreţinere, manipulare, transport şi depozitare, cuprinse în documentaţia care însoţeşte produsul.

Toate produsele electronice/electrice comercializate de controlhome.ro sunt destinate utilizării  în conditii de interior, nu în scop industrial, de aceea, pătrunderea sau prezenţa oricărui lichid sau urmă de lichid (oxizi) în interiorul unor astfel de produse atrage de la sine pierderea garanţiei.

Departamentul tehnic va efectua operaţiunile de service în termen de cel mult 10 zile de la recepţia echipamentelor. Produsele de folosinţă îndelungată defecte în termenul de garanţie, atunci când nu pot fi reparate sau când durata de nefuncţionare din cauza deficienţelor apărute în termenul de garanţie depăşeşte 10% din termenul de garanţie, la cererea consumatorului, vor fi înlocuite de vânzător, sau acesta va restitui consumatorului contravaloarea produsului respectiv. Restituirea contravalorii produsului se va face la cererea consumatorului în cazul unor defecţiuni repetate (cel puţin 3 defecte în prima jumătate a perioadei de garanţie) şi în cazul defectării produsului care a fost deja înlocuit. Restituirea contravalorii sau înlocuirea produsului achiziţionat ori a serviciului prestat se face imediat după constatarea imposibilităţii folosirii acestuia, dacă această situaţie nu este imputabilă consumatorului. Agentul economic are aceleasi obligaţii ca şi consumatorul.

Tuta S-30 box Tuta S-30 Alarma Wireless GSM